today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Καβάλα: Υπάλληλος σε επιχείρηση μαρμάρου ο 52χρονος που δολοφονήθηκε – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 52χρονος, ο οποίος, νωρίς το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά αγνώστων που φαίνεται πως του είχαν στήσει καρτέρι έξω από επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου εργαζόταν.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ