today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις με τη Νις για την απόκτηση του Γάλλου Αλεξίς Τρουιγιέ

Στο φινάλε του θερινού, μεταγραφικού «παραθύρου» ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να προλάβει τη χρονική προθεσμία για να ολοκληρώσει την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, με το όνομα του Γάλλου, Αλεξίς Τρουιγιέ της Νις να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο 22χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την Ακαδημία της Ρεν, προτού πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος για την ομάδα της Νίκαιας τον Ιανουάριο του 2020, με συμβόλαιο 4,5 ετών. Στο πρώτο εξάμηνό του στη Νις έπαιξε σε 8 ματς, όμως στη συνέχεια δεν βρήκε σταθερή θέση στο ροτέισον της ομάδας του με αποτέλεσμα πέρσι να δοθεί δανεικός στην Οσέρ.

Με την άλλοτε ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ ο 22χρονος Τρουιγιέ έκανε τρομερή σεζόν πέρσι με 8 ασίστ και 1 γκολ σε 44 επίσημα ματς, όντας καταλυτικός στην επιστροφή της γαλλικής ομάδας στη Ligue 1 μετά από 10 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τη Νις για την απόκτηση του Τρουιγιέ, πιθανότατα με μονοετή δανεισμό κι οψιόν αγοράς. Οι πληροφορίες απ’ τη Γαλλία αναφέρουν πως με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία και μένει να τα βρουν και οι δύο ομάδες εντός των χρονικών προθεσμιών, ήτοι απόψε (15/9) έως τις 23:59 όταν και θα κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο».

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» έχουν κάνει κύκλο συζητήσεων και με άλλη μία περίπτωση κεντρικού χαφ, εφόσον υπάρξει κάτι απρόοπτο στο θέμα του Τρουιγιέ, αν κι ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ