today-is-a-good-day
20.2 C
Athens

Η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης για την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του προέδρου της

«Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης δεν πτοείται, δεν τρομοκρατείται από τέτοιου είδους ενέργειες, αντιθέτως θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά στον αγώνα της για την κοινωνική πρόοδο και ευημερία των πολιτών της περιοχής», τονίζει η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή της για την επίθεση στην κατοικία του προέδρου της Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «επίθεση θρασύδειλων, οι οποίοι στην απέλπιδα προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, δε διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και στις οικίες τους, όπου κατοικούν με τις οικογένειές τους».

Υπογραμμίζεται δε, πως «τέτοιου είδους πράξεις είναι απόλυτα καταδικαστέες, μας γυρίζουν σε σκοτεινές εποχές και καταδεικνύουν την αντίληψη των ανθρώπων αυτών για τις δημοκρατικές αξίες και τα ατομικά δικαιώματα».

Στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι την επίθεση με μπογιές στην κατοικία του κ. Ιωακείμοβιτς, πραγματοποίησαν αναρχικοί – μέλη της «ελευθεριακής πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης», οι οποίοι, όπως επισημαίνεται, ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε μέσο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ