today-is-a-good-day
22.6 C
Athens

Πλήρωσε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου όσο αξίζει και εξοικονόμησε!

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για την ασφαλή μετακίνηση σου και την προστασία των γύρω σου. Το ποσό που πληρώνεις για τα ασφάλιστρα, σου προσφέρει κάποιες βασικές ή πρόσθετες καλύψεις, οι οποίες θα φανούν σωτήριες τη δύσκολη στιγμή. Νιώθεις ότι πληρώνεις πολλά; Σε αυτήν την περίπτωση είτε οι παροχές που λαμβάνεις δεν σε ικανοποιούν είτε έχεις κάνει έρευνα αγοράς κι έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν φθηνότερα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Μάθε λοιπόν ότι υπάρχουν τρόποι να μειώσεις τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τις ασφαλιστικές καλύψεις που ορίζει ο νόμος και εξυπηρετούν τις ανάγκες σου. Πώς θα το κάνεις αυτό; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και επίλεξε την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στο πορτοφόλι σου.

Κάνε έρευνα αγοράς.

Μην επαναπαύεσαι στην ασφάλεια που πληρώνεις τώρα! Κάνοντας έρευνα αγοράς, γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές των ασφαλιστικών πακέτων. Κάνε τη έρευνα σου στο COSMOTE Insurance, όπου μπορείς:

  • Εύκολα και γρήγορα να συγκρίνεις τις τιμές των ασφαλιστικών πακέτων.
  • Να ενημερωθείς για τις τωρινές προσφορές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου.
  • Να διαμορφώσεις ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης, βάσει των αναγκών και της οικονομικής σου δυνατότητας, που θα σε ικανοποιεί.
  • Να λάβεις το ασφαλιστήριο σου στο προσωπικό σου email σε μόλις 2’.

Μη διστάσεις γιατί ίσως εκπλαγείς εάν βρεις στο COSMOTE Insurance το πακέτο ασφάλισης που έχεις τώρα από την ασφαλιστική σου σε φθηνότερη τιμή!

Ζύγισε τις ανάγκες σου.

Οι ανάγκες σου μπορεί να αλλάζουν χρόνο με το χρόνο πριν  ανανεώσεις ασφαλιστικό συμβόλαιο βεβαιώσου ότι χρειάζεσαι όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις που περιλαμβάνονται σε αυτό. Ακόμη, εάν έχει συμβεί κάποια αλλαγή στη ζωή σου που θα μπορούσε να επηρεάσει το κόστος των ασφαλίστρων, τότε καλό θα ήταν να ενημερώσεις την ασφαλιστική σου. Για παράδειγμα:

  • Η μετακόμιση από ένα αστικό κέντρο στην επαρχία μπορεί να επιφέρει άμεση μείωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου
  • Η αλλαγή επαγγελματικής ιδιότητας μπορεί κι αυτή με τη σειρά της να οδηγήσει σε οικονομικότερα ασφάλιστρα.  Αυτό συμβαίνει κυρίως σε δημοσίους υπαλλήλους, ένστολους και ανέργους, οι οποίοι δικαιούνται ειδικές εκπτώσεις στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Επίλεξε μία αξιόπιστη εταιρεία.

Πριν ξεκινήσεις την έρευνα στο διαδίκτυο, μπες στο COSMOTE Insurance καθώς εκεί θα βρεις όλες τις κορυφαίες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Συγκρίνοντας τις επιπρόσθετες καλύψεις, τα προνόμια που σου παρέχουν και τις ειδικές εκπτώσεις, μπορείς να ανακαλύψεις την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου για εσένα και να είσαι σίγουρος ότι απέκτησες έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Συμβουλή! Προτίμησε να επιλέξεις ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που σου παρέχει περισσότερες καλύψεις, για να είσαι σίγουρος ότι είσαι προστατευμένος οτιδήποτε κι αν συμβεί.

Επίλεξε ετήσιο συμβόλαιο.

Δώσε βάση στις τιμές στα τρίμηνα συμβόλαια, στα εξάμηνα συμβόλαια και στα ετήσια συμβόλαια. Παρατήρησε ότι όσο αυξάνεται η διάρκεια του ασφαλιστικού συμβολαίου τόσο μειώνεται το κόστος του ανά μήνα.  Αυτό συμβαίνει διότι στα ετήσια συμβόλαια εφαρμόζονται ειδικές εκπτώσεις από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα που σου δίνουν οι ασφαλιστικές και να πληρώνεις λιγότερα ασφάλιστρα; Προτίμησε το ετήσιο συμβόλαιο που σε κάποιες περιπτώσεις η έκπτωσή του αγγίζει το 40% και γλίτωσε χρήματα από τα πάγια έξοδά σου.

Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που σου δώσαμε και δες άμεσα μείωση στα χρήματα που δίνεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ