today-is-a-good-day
17 C
Athens

Ο Γ.Καραγιάννης κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα «Βιώσιμες και Ασφαλείς Πόλεις»

Τον σχεδιασμό του υπουργείου Υποδομών για βιώσιμες και ασφαλείς πόλεις μέσω σημαντικών έργων υποδομής θα παρουσιάσει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, σε ημερίδα που διοργανώνουν σήμερα το Εργαστήριο Μηχανικών Επιστημών και Τοπογραφίας του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και ο Δήμος Ορεστιάδας.

Ο κ. Καραγιάννης, ο οποίος το πρωί θα επισκεφθεί και το Τελωνείο των Κήπων, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα «Βιώσιμες και Ασφαλείς Πόλεις», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητής Χειρουργικής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος της ημερίδας είναι η εξοικείωση των φορέων που θα συμμετάσχουν αλλά και της πανεπιστημιακής κοινότητας -ιδίως των φοιτητών- με την έννοια της βιωσιμότητας του σχεδιασμού και των υποδομών που αφορούν στο δομημένο περιβάλλον με έμφαση στην οδική ασφάλεια. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι εν εξελίξει δράσεις του υπουργείου Υποδομών που αφορούν στη Βιώσιμη Οδική Ασφάλεια και Κινητικότητα καθώς και το ερευνητικό έργο των πανεπιστημίων σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού και εφαρμοσμένων προτάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ