today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Το νέο Ranger Raptor διαθέτει νέα ανάρτηση για να παρέχει περισσότερο έλεγχο σε ανώμαλα εδάφη με υψηλή ταχύτητα

Το νέο Ranger Raptor διαθέτει μια σειρά δομικών ενισχύσεων στα σημεία έδρασης των bumpstops της ανάρτησης, στις βάσεις των θόλων και στους πίσω συνδέσμους των αμορτισέρ. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων με τους νέους, ανθεκτικούς και αλουμινένιους βραχίονες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν περισσότερο έλεγχο σε ανώμαλα εδάφη με υψηλή ταχύτητα.

Την ίδια στιγμή, η επόμενη γενιά των αμορτισέρ FOX υιοθετούν τεχνολογία αιχμής, με μεταβλητή απόσβεση κατά μήκος της διαδρομής τους αλλά και ηλεκτρονική διαφοροποίηση των χαρακτηριστικών αυτών. Τα συγκεκριμένα αμορτισέρ είναι τα πιο προηγμένα που έχουν κατασκευαστεί και μειώνουν τις τριβές κατά περίπου 50% σε σύγκριση με εκείνα του απερχόμενου μοντέλου.

Συνεργαζόμενο με τα ανανεωμένα, επιλέξιμα προφίλ οδήγησης του Ranger Raptor, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα Live Valve Internal By pass έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει βελτιωμένη άνεση στο δρόμο και οδηγική ποιότητα σε συνθήκες εκτός δρόμου, τόσο με υψηλές όσο και με χαμηλές ταχύτητες. Για προστασία από το φαινόμενο του απότομου τερματισμού της ανάρτησης, το δοκιμασμένο στους αγώνες σύστημα FOX Bottom-Out Control προσφέρει μέγιστη δύναμη απόσβεσης στο τελευταίο 25% της διαδρομής του αμορτισέρ. Μάλιστα, το σύστημα μπορεί να σκληραίνει τα πίσω αμορτισέρ, ώστε να το πίσω μέρος να μην βυθίζεται στις έντονες επιταχύνσεις, κάτι που βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ