today-is-a-good-day
19 C
Athens

Στο Βελιγράδι μεταβαίνει σήμερα το βράδυ ο Β.Κικίλιας

Στο Βελιγράδι μεταβαίνει, σήμερα το βράδυ, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού της Σερβίας, μεγάλους tour operators της χώρας και εκπροσώπους του ΕΟΤ. Επιπλέον, με στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ο κ. Κικίλιας θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε σερβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, μετά την άφιξή του, ο υπουργός Τουρισμού θα δώσει συνέντευξη σε εκπροσώπους ΜΜΕ της χώρας. Αύριο, Πέμπτη 19 Μαΐου, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Σερβίας (YUTA) Αλεξάνταρ Σένιτσιτς. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με την υπουργό Τουρισμού Τατιάνα Μάτιτς και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του υπουργείου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο υπουργών σε εκπροσώπους των ΜΜΕ. Αμέσως μετά ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με αντιπροσώπους του Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας, tour operators και εκπροσώπους Ενώσεων Ξενοδόχων και Εστιατόρων της χώρας και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Σερβίας Βέρολιουμπ Άρσιτς και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πρεσβεία της Ελλάδας όπου θα παραχωρήσει διαδοχικές συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ