today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Προφυλακιστέος ο 69χρονος ντράμερ που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4 ανήλικων κοριτσιών

Στη φυλακή οδηγείται ο μουσικός, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με δημοφιλές συγκρότημα, μετά την απολογία του στην 14η Τακτική Ανακρίτρια για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 5 έως 13 ετών, την περίοδο 2007 έως 2015.

Ο 69χρονος ντράμερ που έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 12 ετών, με αναστολή, για αποπλάνηση κοριτσιού 6 ετών, απολογήθηκε σήμερα για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και κατάχρησης ανηλίκων. Η κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων αποδίδεται καθώς τα θύματα ήταν υπό την επίβλεψη του σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας όπου του τα εμπιστεύονταν οι γονείς τους, φιλικές οικογένειες, να τα προσέχει. Σε ένα από τα δύο καταλύματα, ο κατηγορούμενος είχε εκδιωχθεί όταν ο ιδιοκτήτης τής εγκατάστασης είχε πληροφορηθεί τις ενέργειες του μουσικού σε βάρος των παιδιών.

Ο μουσικός πρόκειται να δικαστεί από το ΜΟΕ για την υπόθεση της 6χρονης, για ασελγείς πράξεις κατά το χρονικό διάστημα από το 2011 έως τον Μάιο του 2013. Η δίκη του σε δεύτερο βαθμό επρόκειτο να ξεκινήσει χθες αλλά διεκόπη λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ