today-is-a-good-day
18.6 C
Athens

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος Εμπορίου και Βιομηχανίας: Θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου μας Αν.Συκάρη

Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρα σου… Κάποια στιγμή, θα πραγματοποιηθούν !!!

Θρηνούμε σήμερα τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας φίλου Αντώνη Συκάρη που  πέθανε σε ορειβατική αποστολή στο Νεπάλ, αναφέρει σε ανακοίνωσή ο Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Ο Αντώνης ήταν φίλος του Συνδέσμου μας και είχε αποδεχθεί με μεγάλη χαρά την  πρόσκλησή μας το 2018, όταν ήρθε στην κοπή της πίτας μας και μίλησε στις εταιρείες-μέλη, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αντώνης έχασε τη ζωή του κατά την κατάβαση από την κορυφή. Σε υψόμετρο 7.400μ  πολύ κοντά στο camp3 στις 4:00 το ξημέρωμα ώρα Νεπάλ, ύστερα από τεράστια σωματική  και ψυχική προσπάθεια και έλλειψη πρόσθετου οξυγόνου.

Ο Αντώνης ήταν φίλος του Συνδέσμου μας και είχε αποδεχθεί με μεγάλη χαρά την  πρόσκλησή μας το 2018, όταν ήρθε στην κοπή της πίτας μας και μίλησε στις εταιρείες-μέλη.

Αξέχαστη έμεινε η συγκινητική αφήγησή του όπου περιέγραψε την εμπειρία της  υπεράνθρωπης προσπάθειας να φτάσει στην κορυφή του Έβερεστ τονίζοντας ιδιαίτερα την  ταύτιση της προσπάθειας αυτής με τον αγώνα των επιχειρήσεων να φτάσουν στην δική  τους κορυφή με μεθοδολογία, αρχές, ομαδικότητα και πείσμα, ικανότητες και αξίες που  διέπουν κάθε επιτυχημένο project. Ειδική αναφορά είχε κάνει τότε στις νεοφυείς επιχειρήσεις προτρέποντάς τες να τολμούν να κάνουν λάθη, να μην τις απογοητεύουν οι δυσκολίες και να κυνηγούν πάντα το όνειρό τους, κλείνοντας έτσι με το πιο θετικό μήνυμα την παρουσίασή του στο Orange Grove: «Η εξίσωση λοιπόν της ζωής που σας ανέφερα στην αρχή είναι Όνειρο + Θέληση =  Επιτυχία. Και κάθε φορά που βάζω έναν στόχο, κάθε φορά που ονειρεύομαι το επόμενο  μονοπάτι της ζωής μου δεν ξεχνάω να κρατάω το βλέμμα μου στην κορυφή!»

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους δικούς τους  ανθρώπους. Μεγάλη είναι η θλίψη για την απώλεια του. “

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ