today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Ν.Ηλιόπουλος: Οι λογαριασμοί ρεύματος γράφουν ένα όνομα: Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε απάντηση του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

 

Ειδικότερα, αναφέρει ότι «μετά και την προτροπή της Κομισιόν, ανακάλυψαν πως τελικά υπάρχουν υπερκέρδη, που μέχρι προχθές δεν υπήρχαν και δήθεν προσπαθούν να βρουν στοιχεία, ενώ η ΡΑΕ τους τα έχει ήδη δώσει», για να προσθέσει ότι «μάλλον αυτό που θέλουν να κάνουν είναι λογιστικά παιχνίδια έτσι ώστε να προστατεύσουν την αισχροκέρδεια των παιδιών τους στη ΔΕΗ».

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι «επτά μήνες οι πολίτες πληρώνουν την ανοχή Μητσοτάκη στα όργια της ΔΕΗ και των καρτέλ» και πως «οι λογαριασμοί ρεύματος γράφουν ένα όνομα: Κυριάκος Μητσοτάκης». «Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και δικαιολογίες από τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου», προσθέτει.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει επιπλέον πως «όσο για τα περί αξιοπιστίας, η παράταξη Μητσοτάκη θα είναι για πάντα η δύναμη χρεοκοπίας και λεηλασίας του δημοσίου πλούτου, που δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα χρέη της και ο ΣΥΡΙΖΑ η δύναμη που στήριξε την κοινωνία, νοικοκύρεψε τα δημόσια οικονομικά, έβαλε τέλος στα μνημόνια και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ