today-is-a-good-day
20 C
Athens

Δωρεές στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Ένα προηγμένο εμβρυακό μόνιτορ για την παρακολούθηση και καταγραφή του καρδιακού παλμού των εμβρύων και των συσπάσεων της μήτρας που συμβάλλει στην ακριβή και έγκυρη διάγνωση προσέφερε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Επίσης, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προσέφερε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, ένα φορητό ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα, το οποίο προστέθηκε στον υπάρχοντα εξοπλισμό του ακτινολογικού τμήματος.

Και τα δυο ιατρικά μηχανήματα είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Γιώργο καμπούρη, «συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο της μαιευτικής κλινικής όσο και του ακτινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου».

 

Και καταλήγει ο κ. Καμπούρης ευχαριστώντας τους δωρητές και σημειώνοντας πως «οι αξιέπαινες αυτές πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη, για να συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες μας για την παροχή με ασφάλεια υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ