Έντεκα συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, στο Ρέθυμνο

unsplash

Συνελήφθησαν, 11 άτομα σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. Πρόκειται για 9 Έλληνες και δύο αλλοδαπές γυναίκες που η αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαπές, ως προσωρινά υπεύθυνες της επιχείρησης, είχαν επιτρέψει σε 9 άτομα, τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “κύβοι-ζάρια”. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 8.195 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τέσσερα ζεύγη ζάρια, τέσσερις τράπουλες και 869 μάρκες πονταρίσματος.

Επίσης βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιόκτητη.

Το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.