today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Δ.Μιχαηλίδου: Χτίζουμε δημιουργικές αναμνήσεις με τα παιδιά. Διασφαλίζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον

«Χτίζουμε δημιουργικές αναμνήσεις με τα παιδιά μας. Κύριο μέλημά μας είναι να τους διασφαλίζουμε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον, μέσα στο οποίο μπορούν να λαμβάνουν όλα τα εφόδια», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας».

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της υφυπουργού για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή, πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και προφύλαξης για την αποφυγή της διάδοσης της COVID-19.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «την ψυχαγωγία των παιδιών ανέλαβαν ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Σε κλίμα χαράς και με άκρως γιορτινή διάθεση, οι καλλιτέχνες ταξίδεψαν μουσικά τα παιδιά με κάλαντα από όλη την Ελλάδα, συζήτησαν μαζί τους και τα ψυχαγωγήσαν με τις διασκεδαστικές ιστορίες τους».

Μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, η κ. Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Αγάπη, ζεστασιά, χαμόγελα και όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά. Αυτά ήταν τα συστατικά της σημερινής μας γιορτής. Ευχαριστούμε τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο που στήριξαν αφιλοκερδώς την εκδήλωσή μας. Σήμερα, με τους μικρούς μας φίλους τραγουδήσαμε, ανταλλάξαμε ιστορίες και ευχές για τη νέα χρόνια. Η δική μου ευχή για τη χρονιά που σε λίγες μέρες ξεκινά είναι μία: Όλα τα παιδιά να βρουν όσο τον δυνατόν πιο σύντομα την κατάλληλη γι’ αυτά οικογένεια. Γι’ αυτό, άλλωστε εργαζόμαστε εντατικά από την πρώτη ημέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ