today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Ν. Χαρδαλιάς: Τοποθέτηση καρδιολόγου στο 219 ΚΙΧΝΕ στα τέλη Ιανουαρίου

Στα τέλη Ιανουαρίου 2022, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας εκπαίδευσής του, εκτιμάται ότι θα τοποθετηθεί αξιωματικός (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολόγου, της δύναμης του 424 ΓΣΝΕ, στο 219 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας.

Αυτό γνωστοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς -σε πρόσφατη απάντησή του σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Στελέχωση με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό του 219 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείου Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ), στο Διδυμότειχο».

Η διαταγή μετάθεσής του εκδόθηκε από το ΓΕΣ ήδη από τη 10η Ιουνίου τρέχοντος έτους, μετά την προβλεπόμενη από το νόμο, άδεια ανατροφής τέκνου (ΑΑΤ), μέχρι την 29η Μαΐου 2022 που έχει λάβει αξιωματικός Υγειονομικού Ιατρός (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολόγου που έχει τοποθετηθεί στο 219 ΚΙΧΝΕ, διευκρίνισε.

Παράλληλα υπενθύμισε ότι με σχετική διαταγή η οποία έχει εκδοθεί, με μέριμνα του ΓΕΣ, από την 31η Αυγούστου τρέχοντος έτους για την κάλυψη των αναγκών του 219 ΚΙΧΝΕ διατίθεται μέχρι 2 φορές την εβδομάδα αξιωματικός (ΥΙ) της ειδικότητας της καρδιολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ