today-is-a-good-day
19 C
Athens

Συνεργασία ΧΗΤΟΣ και DANONE WATERS για την διανομή των προϊόντων Evian και Ferrarelle στην ελληνική αγορά

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γαλλική DANONE WATERS. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που αφορά στην εγχώρια αγορά, με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ να αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και marketing των προϊόντων Evian και Ferrarelle, από 1 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Εvian είναι No.1, παγκοσμίως, premium μάρκα εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού από τις γαλλικές ‘Αλπεις, ενώ το Ferrarelle είναι η Νο.1 μάρκα φυσικώς αεριούχου φυσικού μεταλλικού νερού στην ιταλική αγορά. Η προσθήκη του Evian και του Ferrarelle, water-partners τoυ επίσημου Οδηγού Michelin, στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ενισχύει ιδιαίτερα τη θέση της, στην εγχώρια premium αγορά HORECA. Για πρώτη φορά λανσάρονται στην ελληνική αγορά το ανθρακούχο νερό Evian σε γυάλινη φιάλη 750ml και το φυσικώς αεριούχο νερό Ferrarelle 750ml. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης τους ταχυκίνητους κωδικούς Evian, σε PET και rPET φιάλες για τη ζεστή αγορά (σούπερ μάρκετ κ.ά.).

Η συμφωνία της DANONE WATERS με τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έγινε με απευθείας ανάθεση, γεγονός που αποδεικνύει την εμβέλεια της αξιοπιστίας της εταιρείας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει χτίσει στη μακροχρόνια πορεία της, στην ελληνική και διεθνή αγορά, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση..

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνεχίζει να επενδύει και να αναπτύσσεται με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ενώ επεκτείνει την παρουσία της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μέσω στρατηγικών συνεργασιών, συνεισφέροντας σταθερά και ουσιαστικά στην ελληνική οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ