today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαριστεί τους θαυμαστές της που “της έσωσαν τη ζωή”

«Μου σώσατε τη ζωή: η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, στο πρώτο βίντεο που ανέβασε στο Instagram αφότου με δικαστική απόφαση «ελευθερώθηκε» από την κηδεμονία του πατέρα της.

Στο δίλεπτο μήνυμά της η Σπίαρς δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά της, αλλά λέει ότι ελπίζει πως η δική της ιστορία θα ρίξει φως σε αυτό το καθεστώς των κηδεμονιών. Η ίδια παρέμεινε υπό κηδεμονία επί 13 χρόνια και δηλώνει «χαρούμενη» που ξαναβρήκε τις καθημερινές συνήθειές της.

«Δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα (…) Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ ανθρώπους που έχουν αληθινές ειδικές ανάγκες και αληθινές ασθένειες. Είμαι μια δυνατή γυναίκα και μπορώ να φανταστώ τι έκανε το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι η δική μου ιστορία θα έχει κάποια επίπτωση και θα αλλάξει τα πράγματα σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα», συνέχισε.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε το κίνημα “FreeBritney” που έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην περίπτωσή της: «η φωνή μου ήταν φιμωμένη για τόσο καιρό» αλλά «εσείς ευαισθητοποιήσατε το κοινό». «Πιστεύω ότι μου σώσατε τη ζωή», κατέληξε.

Το βίντεο αυτό, που είχε πέντε εκατομμύρια θεάσεις μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αναρτήθηκε δίπλα σε ένα πικρόχολο κείμενο. «Όταν ξυπνάω κάθε πρωί, είμαι ακόμη κατάπληκτη για τα όσα μου έκανε η οικογένεια και η κηδεμονία μου… Είναι εξευτελιστικό (…) Και δεν μιλώ για τα άσχημα πράγματα που με ανάγκασαν να υποστώ και για τα οποία θα έπρεπε να βρισκονται όλοι τους στη φυλακή… συμπεριλαμβανομένης και της θρήσκας μητέρας μου», συνεχίζει, ενώ υπόσχεται ότι δεν θα σιωπήσει και ότι «δεν ξέχασε τίποτα».

Την περίοδο που βρισκόταν υπό κηδεμονία η τραγουδίστρια αναρτούσε συχνά βίντεο στα οποία χόρευε, φωτογραφίες της και διάφορα μηνύματα στο Instagram, το μέσο επικοινωνίας που προτιμούσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ