today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Η πιθανότητα αεροπορικής σύνδεσης Ντουμπάι – Θεσσαλονίκης συζητήθηκε μεταξύ Β.Κικίλια – πρέσβη ΗΑΕ

Mε τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sulaiman Hamed Salem Almazroui συναντήθηκε χθες στο υπουργείο Τουρισμού, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Στη συνάντηση, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, επαναβεβαιώθηκαν οι άριστες διμερείς σχέσεις και η κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα.

Ο πρέσβης των ΗΑΕ εξήρε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού και τη διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον της χώρας του για επενδύσεις και στον τουρισμό. Ο υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τον πρέσβη και επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει εντείνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία ευνοϊκού επενδυτικού κλίματος.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε την επιτυχία της αεροπορικής σύνδεσης Ντουμπάι – Αθήνα – Νέα Υόρκη της Emirates, η οποία λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο, ενώ στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκε και η πιθανότητα της αεροπορικής σύνδεσης του Ντουμπάι με τη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ