today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Κατέληξε ο ένας από τους δύο τραυματίες που τους πυροβόλησαν στη Νέα Ερυθραία

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε, πριν από λίγο, σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί ξαφνικά πυροβολισμούς, από 40χρονο, ενώ έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία.

Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία και είναι περίπου 40 ετών. Πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα αλλά ευτυχώς έφτασαν εγκαίρως οι άντρες της Αμεσης Δράσης. Η σύλληψη έγινε στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Όταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ