today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Πελέ: Το χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο

Με αρκετή δόση χιούμορ, γεγονός που αποδεικνύει ότι αναρρώνει από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Πελέ, έκανε νέες δηλώσεις από το νοσοκομείο, όπου νηοσηλεύεται. Ο -για πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, είπε ότι «ρίχνει γροθιές στον αέρα», τονίζοντας ότι η κατάσταση του, βελτιώνεται καθημερινά.

«Το καλό χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο και διαθέτω πολύ. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικόά, πρόσθεσε ο 80χρονος Πελέ, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στην φωτογραφία που συνοδεύει αυτό το μήνυμα, ο Πελέ κάθεται σε μια πολυθρόνα, με τις γροθιές του σηκωμένες, στο νοσοκομείο Albert-Einstein στο Σάο Πάουλο, όπου παραμένει με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος, κάτοχος τρις του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Βραζιλίας (1958, 1962, 1970), χειρουργήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου για έναν «ύποπτο» όγκο στο παχύ έντερο που ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια καθιερωμένων εξετάσεων.

Παρέμεινε στην εντατική μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, πριν μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο, αλλά επέστρεψε σύντομα σε μονάδα εντατικής θεραπείας την Παρασκευή «ως προληπτικό μέτρο λόγω μιας μικρής αναπνευστικής αστάθειας», όπως αναφέρθηκε σχετικά από τους θεράποντες ιατρούς.

«Έλαβα τόση καλοσύνη που έχω μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη», πρόσθεσε ο Πελέ, σπεύδοντας να καθησυχάσει τους πολλούς θαυμαστές του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ