today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Κρήτη: Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 40χρονου που έγινε χθες το βράδυ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε βάρος του 40χρονου από το Πετροκεφάλι Μεσσαράς Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, χθες αργά το βράδυ. Για την υπόθεση συνελήφθη αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία ενώ επιπλέον συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός ο οποίος εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ λίγο πριν τις 22:00, στο συγκεκριμένο χωριό ο ένας αλλοδαπός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον Έλληνα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Οι συλλήψεις έγιναν από τους αστυνομικούς μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση, από την οποία προέκυψε η ευθύνη του συλληφθέντα. Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας αλλοδαπός, στην οικία του οποίου ακολούθησε έρευνα, όπου βρέθηκε αεροβόλο όπλο και μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ