today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Ο Ρ.Ρέινολντς αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τον βοήθησε στο σενάριο του Deadpool

Την σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι εξυμνεί σε συνέντευξή του ο Ράιαν Ρέινολντς μιλώντας στο SiriusXM με τον Jess Cagle, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, «Free Guy».

«Η [Μπλέικ] είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο, πολυφαινόμενο είδος ανθρώπου σε αυτό το, ξέρετε, περίεργο burgoo [είδος φαγητού] της βιομηχανίας ψυχαγωγίας που δουλεύουμε», είπε ο Ρέινολντς.

«Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool, σε κάθε είδους ταινίες που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες», πρόσθεσε. «Πάντα είχε πολλά τούβλα να βάλει σε αυτόν τον τοίχο».

Το θέμα προέκυψε όταν ο Ρέινολντς ρωτήθηκε από τους θαυμαστές του ποιο είναι το καλύτερο σημείο του γάμου του με την Λάιβλι και τότε ο ηθοποιός πήρε την αφορμή να πλέξει το εγκώμιο της συζύγου του.

«Υπάρχουν πολλά που έχω γράψει και ήταν της πρώτης γραμμής και στην πραγματικότητα ανήκουν στην Μπλέικ. Η Μπλέικ πήγαινε μέσα, έπιανε το πληκτρολόγιο και [έλεγε]: “Τι γίνεται με αυτό;”. Και εγώ είχα μία έκφραση σαν λέω: “Είναι απίστευτο”», είπε Ράιαν.

Και συνέχισε: «Και ξέρετε, είναι αστείο. Δεν ξέρω. Ίσως είναι επειδή υπάρχει, υπάρχει εγγενής σεξισμός στη δουλειά. Θα το πω πολλές φορές: “Αυτή το έγραψε αυτό, η Μπλέικ ήθελε να το γράψει αυτό όχι εγώ. Αυτό ήταν, αυτό ήταν, αυτό ήταν δικό της”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ