today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Σε «Μίλτος Τεντόγλου» μετονομάζεται το Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών

Το όνομα του Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος «Μίλτος Τεντόγλου» θα φέρει στο εξής το Δημοτικό στάδιο της πόλης των Γρεβενών. Την απόφαση ονοματοδοσίας έλαβε στην 16η τακτική του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη για μετονομασία – ονοματοδοσία του «Δημοτικού Σταδίου Γρεβενών» σε Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου» και την τοποθέτηση επιγραφής στην είσοδο του γηπέδου. Όπως τονίστηκε από τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο «επιθυμούμε να αποδοθούν τιμές στο πρόσωπο του αθλητή, ο οποίος έχει καταφέρει σημαντικές επιδόσεις στο στίβο και έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές χαράς και περηφάνιας στους κατοίκους της πόλης».

Ο δήμαρχος Γρεβενών τόνισε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου είναι «φωτεινό παράδειγμα για τους νέους, ώστε να παρακινηθούν και να κυνηγήσουν το όνειρό τους» και κατέληξε λέγοντας ότι «ο Μίλτος, ταυτόχρονα με τη σημαία μας σηκώνει ψηλά τα Γρεβενά που ακούγονται απ άκρη σε άκρη».

Στην ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τονίζεται ότι «οι συνεχείς διακρίσεις του αθλητή είναι τέτοιες, που επιτάσσουν την ελάχιστη εκδήλωση αναγνώρισής του, καθώς σηματοδοτούν την προσπάθεια, το όνειρο και την ελπίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ