today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Boυλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Νεράντζη

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Νεράντζη, πρώην υφυπουργού, βουλευτή και ιδρυτικού μέλους της ΝΔ, κράτησε η ολομέλεια της Βουλής.

Η παριστάμενη υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αναφέρθηκε στο «υψηλό ήθος, την παιδεία, την ευγένεια και την κουλτούρα του εκλιπόντος», τονίζοντας ότι ήταν ένας κοινοβουλευτικός άνδρας, σεβαστός από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Νεράντζη, εξέφρασε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ήταν ιδρυτικό στέλεχος της παράταξης και ένας πολιτικός με ήθος, που υπηρέτησε με συνέπεια και αποφασιστικότητα την παράταξή του και τον κοινοβουλευτισμό και είχε πάντα στις προτεραιότητές του τον πολίτη.

«Ενώνω και εγώ τη φωνή μου, για την απώλεια ενός δημόσιου κοινοβουλευτικού άνδρα που υπηρέτησε την πατρίδα και την παράταξη της ΝΔ, με ήθος, επάρκεια και ετοιμότητα», ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή.

Εκ μέρους της ΝΔ, ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος, έκανε λόγο για «έναν άξιο κοινοβουλευτικό πολιτικό, με υψηλό αίσθημα πατριωτισμού και καθήκοντος που διέπρεψε» και συμπλήρωσε ότι «ήταν ένας αγωνιστής της ζωής, που βοήθησε τις λαϊκές γειτονιές της Β Πειραιά, που ήταν και η εκλογική του περιφέρεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ