today-is-a-good-day
12.4 C
Athens

Φ.Γεννηματά: Επιβάλλεται να αυξηθεί άμεσα ο ρυθμός εμβολιασμού

«Επιβάλλεται να αυξηθεί άμεσα ο ρυθμός εμβολιασμού και να τηρούνται τα μέτρα προστασίας» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπογράμμισε ότι το κόμμα της ξεκινά καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού και ενημέρωσης των πολιτών.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας και επεσήμανε ότι απαιτείται «συνεννόηση και αξιοποίηση» όλων των δυνάμεων για να πεισθούν οι πολίτες για την αξία του εμβολιασμού κατά του covid-19.

«Η πανδημία, δυστυχώς, είναι εδώ. Είχαμε προειδοποιήσει, ότι η κυβερνητική προπαγάνδα καλλιεργεί τον εφησυχασμό. Η κυβέρνηση τώρα πανικόβλητη εξαντλείται σε απειλές των υπουργών της και πρόχειρες εξαγγελίες, οι οποίες δεν μπορούν να ελεγχθούν και να τηρηθούν» δήλωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει η κυβέρνηση επιτέλους να κατανοήσει ότι απαιτείται συνεννόηση και αξιοποίηση όλων των δυνάμεων για να πείσουμε επιτέλους τους πολίτες. Στο Κίνημα Αλλαγής, ξεκινάμε τώρα, καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ