today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Έχει ο Τζέιμς Έρλ Τζόουνς την πιο αναγνωρίσιμη διάσημη φωνή;

Όταν το hashtag «JamesEarlJones» άρχισε να γίνεται δημοφιλές από το πρωί της Δευτέρας, οι χρήστες του Twitter φοβήθηκαν τα χειρότερα. Ευτυχώς, ο 90χρονος ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς «Star Wars» είναι καλά: το όνομα του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς είχε αναφερθεί απλώς κατά τη διάρκεια πολύ έντονης συζήτησης για θρυλικές φωνές διάσημων.

Συγκεκριμένα από τον λογαριασμό στο Twitter «Emmyjo» ξεκίνησε ανταλλαγή απόψεων την περασμένη Κυριακή, όταν τέθηκε το ερώτημα «Ποιος έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή όλων των εποχών;»

Πολλοί κινηματογραφόφιλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός του «Star Wars» έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή από όλους τους μουσικούς αστέρες και τους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

«Τζέιμς Έρλ Τζόουνς. Χωρίς αμφιβολία» έγραψε ένας θαυμαστής για τον βραβευμένο με Όσκαρ, ηθοποιό, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον Darth Vader στην κινηματογραφική σειρά «Stars Wars ».

Ο Τζόουνς δάνεισε επίσης την αξιομνημόνευτη μπάσα φωνή του σε χαρακτήρες από τις ταινίες «Κόναν ο Βάρβαρος» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ