today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Σε γειτονιές της Αθήνας ο Γραμματέας της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η ζωή μας βρίσκει τους ρυθμούς της», ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου επισκέφθηκε το Πάρκο “Βασίλης Αυλωνίτης” (πρώην εργοστάσιο “Θερμίς”) και το Άλσος Προφήτη Ηλία στα Πατήσια όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια από τις καθημερινές επιχειρήσεις καθαρισμού και περιποίησης χώρων πρασίνου του Δήμου Αθηναίων.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του lockdown ανακαλύψαμε τις γειτονιές μας. Τώρα που η ζωή βρίσκει σταδιακά τους ρυθμούς της, συνεχίζουμε να περπατάμε στους δρόμους και τους ελεύθερους χώρους που βρίσκονται γύρω από το σπίτι μας. Η ποιότητα ζωής σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας αναβαθμίζεται μέρα με τη μέρα με στοχευμένες και καλά προετοιμασμένες παρεμβάσεις στο πεδίο της καθαριότητας και της ανάπτυξης χώρων πρασίνου. Η δουλειά του Δημάρχου, των αρμόδιων Αντιδημάρχων και των εργαζομένων του Δήμου πιάνει τόπο».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων Νίκος Αβραμίδης και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αθηναίων και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σάκης Κολλάτος ενημέρωσαν τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται από τον Δήμο τα δύο τελευταία χρόνια.

Στην επίσκεψη συμμετείχε η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίαςς Πίστη Κρυσταλλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ