today-is-a-good-day
21.2 C
Athens

Πυροβολισμοί με πολλούς νεκρούς και τραυματίες στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας καθώς πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα σιδηροδρομικό αμαξοστάσιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο CNN, η αστυνομία στο Σαν Χοσέ  κλήθηκε μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς κοντά σε σημείο συντήρησης  σιδηροδρομικών αμαξοστοιχιών, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Σαν Χοσέ.

Εκπρόσωπος της VTA (Οργανισμός Μεταφορών του Σαν Χοσέ) δήλωσε ότι υπήρχαν “αναφορές ενεργού σκοπευτή” στο χώρο και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν άμεσα, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν πολλά θύματα.

Ο δράστης φέρεται να είναι νεκρός σύμφωνα το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Σάντα Κλάρα. Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας της Σάντα Κλάρα, Ράσελ Ντέιβις τόνισε σε δημοσιογράφους ότι υπάρχουν «πολλοί τραυματισμοί και πολλοί θάνατοι» και πως ο δράστης είναι νεκρός. Συμπλήρωσε πως δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί ο δράστης, ενώ δεν έχουν διευκρινίσει αν σκοτώθηκε από πυρά ή αν αυτοκτόνησε.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον ακριβή αριθμό των τραυματιών και των θανάτων», πρόσθεσε ο Ντέιβις, λέγοντας πως θα δώσει περισσότερες πληροφορίες αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ