today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Πτυσσόμενη σκηνή οροφής για καλοκαιρινές διακοπές διαθέτει το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE

Το φετινό καλοκαίρι πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν να πάνε διακοπές σε κάμπινγκ ή να κάνουν ταξίδια εξερεύνησης στην ύπαιθρο. Ο συγκεκριμένος τρόπος διακοπών ή εξερεύνησης είναι για πολλούς πιο φιλικός στο περιβάλλον, ειδικά όταν συνδυάζεται με βιώσιμο σύστημα κίνησης.

Η MINI διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοντέλα, το MINI Cooper SE Countryman ALL4 με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE. Το τελευταίο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με σκηνή οροφής. Χάρη στο αεροδυναμικό της σχήμα, η οροφή δεν επηρεάζει σημαντικά τις επιδόσεις του κινητήρα των 135 kW/184 ίππων. Όσοι επιλέγουν να περάσουν τη νύχτα στο φυσικό περιβάλλον, μετά από μία μέρα γεμάτη περπάτημα ή ποδηλασία, μπορούν να χαρούν τη φύση στο έπακρο και να απολαύσουν τη θέα του τοπίου, ξαπλωμένοι, μέσα στη σκηνή οροφής.

Το έξυπνο αυτό κατάλυμα ανυψώνεται αυτόματα σε δευτερόλεπτα χάρη στα αμορτισέρ αερίου, απασφαλίζοντας τους ειδικούς γάντζους. Στη συνέχεια μπορεί να προσαρμοστεί πτυσσόμενη σκάλα από αλουμίνιο με οκτώ σκαλοπάτια. Στο εσωτερικό της σκηνής υπάρχουν δύο άνετες κουκέτες. Το καλοκαίρι, τα υφασμάτινα παράθυρα ανοίγουν εύκολα σαν ρολά, ενώ οι κουνουπιέρες παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τα έντομα.

Στο χώρο αποσκευών των 211 λίτρων του MINI Cooper SE, ο οποίος αυξάνεται στα 731 λίτρα με το πίσω κάθισμα αναδιπλωμένο, χωρούν όλες οι αποσκευές, ο εξοπλισμός περιπέτειας και οι υπνόσακοι δύο ατόμων για μεγάλο ταξίδι.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει ένα cool box στην καμπίνα ώστε να υπάρχουν δροσερά αναψυκτικά ή νερό, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα μουσικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ