today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Μαθητές του 7ο Λυκείου Καλαμαριάς καθάρισαν μόνοι τους εξωτερικό χώρο του σχολείου

Μαθητές του 7ου Λυκείου Καλαμαριάς και Cleaningans, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Δεκαπενταμελούς, φόρεσαν τα γάντια τους και έκαναν “λαμπίκο” μέρος του εξωτερικού χώρου του σχολείου.

Συνολικά, απομακρύνθηκαν πάνω από 400 λίτρα σκουπίδια μέσα σε μόλις, 30 λεπτά.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τα σκουπίδια ήταν: Πλαστικά μπουκάλια, χαρτοπετσέτες, τενεκεδάκια, περιτυλίγματα από κρουασάν/μπάρες δημητριακών/πατατάκια καθώς και χάρτινες συσκευασίες από φαγητά. Την παράσταση έκλεψαν μια παντόφλα και ένα ξύλινο κομμάτι από πολυθρόνα.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα “Cleaningans” ευχαριστεί τους μαθητές για το κάλεσμα και τους συγχαίρει για βοήθειά τους στο καθάρισμα του χώρου.“Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά του 7ου Λυκείου Καλαμαριάς για το κάλεσμα τους και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του 15μελούς, Σπύρο Παπαϊωάννου,  όπου θέλοντας να κάνει όσες παραπάνω ενέργειες γίνεται στην φετινή “κουτσή” χρονιά θεώρησε ότι μια δράση καθαρισμού εκτός από το θετικό αποτέλεσμα που θα είχε θα ήταν και ένα κίνητρο για τους συμμαθητές του να ευαισθητοποιηθούν λίγο παραπάνω και να σέβονται περισσότερο το περιβάλλον και τον τόπο τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που βοήθησαν και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στις πανελλαδικές τους εξετάσεις!”, έγραψε στην ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ