today-is-a-good-day
19 C
Athens

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε έγκυο

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό πριν από λίγες μέρες σε βάρος της συνομήλικης πρώην φίλης του, στην Κυψέλη.

 

Σε βάρος του νεαρού κατηγορούμενου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του.

 

Υπενθυμίζεται ότι το 25χρονο θύμα που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κυήσεως της, αργά το βράδυ της Κυριακής 11 Απριλίου, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό άνδρα επίθεση στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη, ενώ διακομίσθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, καθώς έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και το στόμα. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον κατηγορούμενο ο οποίος την πίεζε να επανασυνδεθούν. Σήμερα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας απαγόρεψαν στον κατηγορούμενο την οποιαδήποτε συναναστροφή του με την κοπέλα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το θύμα και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία. «Ήταν μια άτυχης στιγμή», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή, προσθέτοντας ότι δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Σύμφωνα με την υπερασπιστική του γραμμή, το υγρό που έριξε στο πρόσωπο της 25χρονης γυναίκας ήταν αμμωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ