today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης-δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές

Έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 παρατάθηκε από το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η παράταση κρίθηκε αναγκαία, «λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα».

Η ίδια ημερομηνία (30 Μαρτίου) είναι καταληκτική και για τους μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής για τις φετινές Πανελλαδικές, ώστε να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές κ.λπ.

Από το υπουργείο υπενθυμίζεται ότι η Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές υποβάλλεται από τους αποφοίτους στα λύκεια και όλο το σχετικό υλικό (εγκύκλιος, οδηγίες, υπόδειγμα) βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ