today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Π.Χρηστίδης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να παίζουν “Κλέφτες κι Αστυνόμους”

Τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ κατέκρινε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, επειδή, όπως είπε μιλώντας στο ρ/σ ΤΗΕΜΑ 104,6 «παίζουν σαν δύο παιδιά σε μία πυριτιδαποθήκη με τα σπίρτα και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο».

Τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα ακολουθήσει ούτε θα συμμετέχει σε αυτό το σκηνικό όπου σκοπίμως, όπως υπογράμμισε, παραλείπονται όλα τα μεγάλα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την πανδημία, καθώς τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται μέρα τη μέρα και φυσικά οι οικονομικές συνέπειες είναι τεράστιες. «Έχει εγκλωβιστεί η Νέα Δημοκρατία στο νόμος και τάξη […] είναι άλλο το ότι αντιμετωπίζει την ασυδοσία, και αυτό είναι κάτι το οποίο μας βρίσκει όλους σύμφωνους, και άλλο το ότι δέρνεις στις πλατείες ανάμεσα σε οικογένειες. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την φιλελεύθερη αντίληψη», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης και προσέθεσε: «Και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς λάθος να μην αντιλαμβάνεται ότι την περίοδο στην οποία τα κρούσματα αυξάνονται στην Αττική ειδικά, με πολύ μεγάλους ρυθμούς, δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή των πολιτών και να κάνεις πορείες».

«Πρέπει να σταματήσουν να παίζουν τους “Κλέφτες και Αστυνόμους” ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα και να ασχοληθούν σοβαρά με τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ