today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Συνεχίζει για πρόκριση στο Τόκιο ο Γκιώνης

Ιδανική αρχή πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού, στη «φούσκα» της Ντόχα. Για τον 2ο γύρο στο 3ο ταμπλό του σταδίου 1, ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη με 4-0 σετ και παράλληλα είχε την ευκαιρία να βρει ρυθμό και να «ζεσταθεί» για τη δύσκολη συνέχεια στους αγώνες, που διεξάγονται χωρίς κόσμο και σε συνθήκες «φούσκας» στο Κατάρ.

Νωρίτερα σήμερα (14/3) εξανεμίστηκαν οι ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του Παγκόσμιου Προολυμπιακού Τουρνουά της Ντόχα, για τον Γιάννη Σγουρόπουλο και την Κατερίνα Τόλιου, καθώς αποκλείστηκαν νωρίς στη «φούσκα» του Κατάρ.

Ο τοπ αμυντικός με τις 4 σερί συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την πολύτιμη εμπειρία από Προολυμπιακά τουρνουά, έδειξε από την αρχή απόλυτα έτοιμος και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τον αριστερόχειρα Ασιάτη. Ήταν πολύ προσεκτικός, είχε διάρκεια και ποιότητα στις μπάλες και υποχρέωσε τον αντίπαλο σε πολλά λάθη (11-6, 11-4, 11-7, 11-7).

Στην 8άδα του δικού του ταμπλό, ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρει αντίπαλο αύριο, Δευτέρα (15/3, 10:40 π.μ.) τον Αργεντινό Οράσιο Σιφουέντες. Ο Νοτιοαμερικανός κατεβαλλε τον Έρικ Γκλοντ από το Λουξεμβούργο με 4-2 σετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ