today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Οριστικά υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε για να προχωρήσει στην υποβολή υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ και πλέον είναι μόνο θέμα χρόνου να το ανακοινώσει. Ο 49χρονος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είχε συνάντηση με ανθρώπους της Κυβέρνησης και ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε δεύτερες σκέψεις, εν τέλει έλαβε οριστικά την απόφαση να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει τη στήριξη του Big-4 και όπως φαίνεται θα είναι ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ λήγει την Τρίτη 16 Μαρτίου, ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Αποκλειστικά και μόνον μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ).

Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν οριστεί για τις 27 Μαρτίου και οι έχοντες δικαίωμα ψήφου θα την καταθέσουν μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ