today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Πώς θα γίνει η φετινή Τελετή στο Rock and Roll Hall of Fame

Το Rock and Roll Hall of Fame ανακοίνωσε ότι η φετινή Τελετή Εισαγωγής θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου και, για πρώτη φορά, θα λάβει χώρα στο Rocket Mortgage FieldHouse του Κλίβελαντ, το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ Cleveland Cavaliers.

Η πρώτη φορά που η Τελετή Εισαγωγής διεξήχθη στο Κλίβελαντ ήταν το 1997, όταν στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Renaissance Cleveland Hotel τιμήθηκαν οι Bee Gees, Buffalo Springfield, Jackson 5, Joni Mitchell, Parliament-Funkadelic, (Young) Rascals και Crosby, Still & Nash. Επέστρεψε στη μεγαλούπολη της Πολιτείας του Οχάιο, αλλά στο Public Hall του Κλίβελαντ, το 2009, το 2012, το 2015 και το 2018·φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα φιλοξενηθεί σε γήπεδο μπάσκετ. Το σπίτι των Cleveland Cavaliers -παλιά, γνωστό ως Gund Arena και Quicken Loans Arena- έχει στο διάβα των χρόνων φιλοξενήσει πολλές σημαντικές συναυλίες ονομάτων της μουσικής σκηνής όπως των Rolling Stones, Beyoncé, Bruce Springsteen & the E Street Band, Cher, U2, Tom Petty & the Heartbreakers, Paul McCartney και Kanye West.

Η λίστα αυτών που θα τιμηθούν φέτος (ή, class, όπως επισήμως λέγεται) δεν έχει προς το παρόν οριστεί αλλά υποψήφιοι είναι οι Mary J. Blige, Kate Bush, Devo, Foo Fighters, Go-Go’s, Iron maiden, Jay-Z, Chaka Khan, Carole King, Fela Kuti, LL Cool J, New York Dolls, Rage Against the Machine, Todd Rundgren, Tina Turner και Dione Warwick. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ