today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Αδ.Γεωργιάδης: Εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡIΖΑ ξεπέρασε τον χειρότερό του εαυτό, είναι κρίμα συνετοί άνθρωποι να πέφτουν θύματα οργανωμένης εκστρατείας λάσπης και προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης και κατά της υπουργού Πολιτισμού, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι αφορμή για την επίθεση της αντιπολίτευσης στάθηκε μια «λανθασμένη» συνέντευξη τύπου, στην οποία η κ. Μενδώνη δεν έπρεπε να πει ούτε ότι εξαπατήθηκε ούτε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, καθώς αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εκτίμησε ότι η υπουργός Πολιτισμού ευρισκόμενη σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είπε μία κουβέντα παραπάνω υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι αν πρέπει να φεύγει ένας υπουργός που θα πει μια κουβέντα παραπάνω, ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε φύγει, είναι ο ίδιος.

Σχετικά με την επιλογή Λιγνάδη για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, δήλωσε ότι θεωρείτο από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και την ώρα που επελέγη δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα, ενώ σημείωσε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ επί πέντε χρόνια είχε τοποθετήσει με απευθείας ανάθεση καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η υπουργός Πολιτισμού δεν μπορούσε να χειραγωγηθεί και είχε το σθένος να πάρει δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει τις μεγάλες επενδύσεις.«Αυτό προκάλεσε μίσος στο κατεστημένο που νόμιζε πως μέσα από τα αρχαία θα μπορούσε να πολεμήσει τον καπιταλισμό», κατέληξε.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ