today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

KINAΛ: Η κυβέρνηση είναι απαράσκευη μπροστά στα καιρικά φαινόμενα

Eντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του Τομέα Πολιτικής Προστασίας, όπου κατακρίνεται η απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης να κλείσει την κεντρική συγκοινωνιακή αρτηρία της χώρας, την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με αιτιολογία την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων. Όπως αναφέρει ο Τομέας Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής αυτή η απόφαση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία σε χιλιάδες οδηγούς, οι οποίοι δεν είχαν πληροφορηθεί τίποτα σχετικό. Υποστηρίζει ακόμη ότι στα σχέδια που συζητήθηκαν στις αλλεπάλληλες συσκέψεις δεν περιλαμβανόταν το κλείσιμο της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση είναι απαράσκευη μπροστά στα καιρικά φαινόμενα. Ακόμη μια φορά αποκαλύπτεται η αδυναμία της να έχει μια σταθερή πολιτική για την αντιμετώπιση των καταστροφών.

Καλεί, τέλος, την κυβέρνηση να ζητήσει τουλάχιστον μια συγνώμη από τους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους, εξαιτίας μιας απόφασης που λήφθηκε «έτσι χωρίς πρόγραμμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ