today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Διαδοχικές διμερείς συναντήσεις Δένδια με υπουργούς που συμμετέχουν στο Φόρουμ Φιλίας

Διαδοχικές διμερείς συναντήσεις με τους υπουργούς που βρίσκονται στην Αθήνα για το Φόρουμ Φιλίας αναμένεται να έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σήμερα και αύριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Ρεεμ αλ Χασίμι (Reem Al Hashimy), τον υπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν Abdullatif bin Rashid Alzayani, τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών Πριγκίπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ (Faisal bin Farhan Al Saud) και τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι (Sameh Shoukry).

Συνάντηση Ν. Δένδια με την υπ. Επικρατείας των ΗΑΕ

Συνάντηση με την υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Ρεεμ αλ Χασίμι (Reem Al Hashimy) πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο περιθώριο του Φόρουμ Φιλίας, που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα.

Οι δύο χώρες μοιράζονται κοινό όραμα ειρήνης και ευημερίας στην περιοχή, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον υπ. Εξωτερικών του Μπαχρέιν

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν Αμπντουλατίφ μπιν Ρασίντ αλ Ζαγιάνι (Abdullatif bin Rashid Alzayani) πραγματοποίησε, νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο περιθώριο του Φόρουμ Φιλίας που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ενίσχυση των διμερών σχέσεων και η συνεργασία στην περιοχή, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ