today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Εθελοντική αιμοδοσία για το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στις 14 Φεβρουαρίου

Aιμοδοσία για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» διοργανώνει, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ, την Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα και τον Ποδηλατικό Συλλόγο «Οδυσσέας» Πετρούπολης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης «ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ», από τις 10:00 έως 14:00.

Επίσης, υποστηρίζεται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), ενώ τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής θα έχει η κ. Χ. Γαλανοπούλου.

Σε μήνυμά του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει ότι η Περιφέρεια «στέκεται αρωγός και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει προσφορά αίματος, η οποία θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου».

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Α. Λεωτσάκος, σε μήνυμά του, υπογραμμίζει ότι είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους συνάνθρωπους μας μέσα από την αιμοδοσία, που αποτελεί «πράξη προσφοράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ