today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Σε απολογία ΠΑΟΚ και Ντεσποτόφσκι – “Έσπασαν” την καραντίνα και το υγεινομικό πρωτόκολλο

Ο Ντεσποτόφσκι και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ θα κληθούν από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ σε απολογία για την παραβίαση της καραντίνας από τον Σκοπιανό πασαδόρο του «Δικέφαλου».

Ο αθλητής εισήλθε στην Ελλάδα μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και συμμετείχε σε αυτόν, προερχόμενος από τη χώρα του, όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας – ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και ο οποίος αν και είχε αρνητικό τεστ covid-19 ωστόσο παραβίασε τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, η ΕΣΑΠ ανακοινώνει:

Αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας φέρεται να παραβίασε την καραντίνα των 7 ημερών επειδή πέρασε συνοριακή πύλη της χώρας λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά το κύρος του αγώνα και οι παραβάσεις που προκύπτουν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει καταθέσει η ΕΣΑΠ στη ΓΓΑ, ο αθλητής, ο υπεύθυνος υγειονομικός εκπρόσωπος του σωματείου και το σωματείο θα παραπεμφθούν σήμερα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η ΕΣΑΠ θα διαφυλάξει τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο ως κόρη οφθαλμού και θα ηγηθεί της εκστρατείας που κάνει η ελληνική κοινωνία για την καταπολέμηση της πανδημίας covid-19.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ