today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

«Επιδειξία» χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σ.Ελευθεριάδου

Επίθεση στον πρωθυπουργό με χυδαίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, η οποία αποκάλεσε “επιδειξία” τον κ. Μητσοτάκη υποστηρίζοντας πως επιδεικνύει τα πλούτη του…

Η αναφορά της κ. Ελευθεριάδου προκάλεσε ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του κρατικού Προϋπολογισμού και τη σφοδρή αντίδραση του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος την κάλεσε να ανακαλέσει άμεσα.

Ο κ. Κακλαμάνης εξήγησε ότι κατά το Σύνταγμα κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να λέει τις απόψεις του, ωστόσο απαγορεύεται να χρησιμοποιεί ύβρεις.

Αν και ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από την κ. Ελευθεριάδου να ανακαλέσει εκείνη αρνήθηκε. “Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη”, τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και διαγράφει το απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής. Σε εκείνο το σημείο η κυρία Ελευθεριάδου αντέδρασε με τον κ. Κακλαμάνη να της ανταπαντά: «άρα δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ