today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

ΤΖΟΚΕΡ: Κυριακάτικο τζακ ποτ με 1,9 εκατ. ευρώ. Πώς θα τα διεκδικήσετε διαδικτυακά

Μια ανάσα από τα 2 εκατομμύρια ευρώ έφτασε το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ. Τουλάχιστον 1,9 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μοιραστούν απόψε οι νικητές της πρώτης κατηγορίας, μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Ούτε στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού υπήρξε νικητής, ενώ στην τρίτη κατηγορία βρέθηκαν έξι νικητές που κέρδισαν από 2.500 ευρώ ο καθένας.

 

Η κατάθεση δελτίων για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, οι παίκτες έχουν δυνατότητα να καταθέσουν τα δελτία τους μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, χρησιμοποιώντας υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

 

Πώς παίζεται το ΤΖΟΚΕΡ online

 

Η κατάθεση δελτίων από υπολογιστή γίνεται μέσω του tzoker.gr. Για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από κινητό ή tablet, θα πρέπει να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ. Και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να κάνετε εγγραφή. Στη συνέχεια, επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email αμέσως μόλις το καταθέσετε.

 

Επιπλέον, μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές, καθώς και για τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

 

Ραντεβού με την τύχη στις 22:00 το βράδυ

 

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα του tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ