today-is-a-good-day
19 C
Athens

Εικονικό κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της σειράς «The Mandalorian»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «The Mandalorian» κυκλοφόρησε στο Disney+ και το καστ γιόρτασε με στυλ.

Εφ’ όσον οι πρεμιέρες στο κόκκινο χαλί είναι παρελθόν, ο Τζον Φαβρό και ο Ντέιβ Φιλόνι και άλλοι καλεσμένοι βρέθηκαν σε ειδικό εικονικό κόκκινο χαλί για να δώσουν το σήμα της έναρξης της νέας σεζόν.

Στη σειρά που προέρχεται από το σύμπαν του «Star Wars», πρωταγωνιστούν οι Πέντρο Πασκάλ, ο Τίμοθι Όλιφαντ, η Τζίνα Καράνο, ο Καρλ Γουίδερς και ο Τζιανκάρλο Εσποζίτο.

«Είναι μια απίστευτη εμπειρία να είσαι μέρος αυτής της σειράς και να είσαι ο μεγαλύτερος μπέιμπι σίτερ στον κόσμο» είπε ο Πασκάλ, ο οποίος υποδύεται τον Mandalorian, Mando/Din κυνηγό επικηρυγμένων.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι Άντι Γκουτιέρεζ και Άντονι Καρμπόνι, οι οποίοι ζήτησαν από τους καλεσμένους να κάνουν αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Στη δεύτερη σεζόν του Mandalorian ο μυστηριώδης πολεμιστής και το Παιδί συνεχίζουν το ταξίδι τους, αντιμετωπίζοντας εχθρούς και επιστρατεύοντας συμμάχους, καθώς περνούν μέσα από έναν επικίνδυνο γαλαξία στην ταραχώδη εποχή μετά την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Το «The Mandalorian» είναι η πρώτη live-action σειρά του Star Wars και μπορεί να το παρακολουθήσει τόσο ένας θαυμαστής της επικής κινηματογραφικής περιπέτειας όσο και κάποιος που δεν έχει δει τις ταινίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ