today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν την κοινωνία στην ανασφάλεια, λέει ο Ν.Ηλιόπουλος

«Οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν την κοινωνία στην ανασφάλεια», τονίζει σε τηλεοπτική δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, σημειώνοντας ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας «βρίσκεται στα όριά του».

«Στις 26/9, ο κ. Πέτσας ανερυθρίαστα είχε δηλώσει ότι αν η κυβέρνηση είχε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια», αναφέρει ο Ν. Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας ότι «τρεις εβδομάδες μετά, η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι το σύστημα βρίσκεται στα όριά του».

Ο ίδιος υπογραμμίζει, ότι «οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν την κοινωνία στην ανασφάλεια» και προειδοποιεί ότι «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο» .

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρεται στις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα στην «άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ», στη «μαζική συνταγογράφηση των τεστ», στην «ουσιαστική εμπλοκή των δομών πρωτοβάθμιας υγείας» και στις «μαζικές μόνιμες προσλήψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

«Η τραγωδία που μας απειλεί έχει έναν υπεύθυνο: τον κ. Μητσοτάκη και τις επιλογές της κυβέρνησής του», καταλήγει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ