today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Η LG ανακοινώνει τη νέα Round Cassette με αξεπέραστη απόδοση και υπεροχή στον σχεδιασμό εσωτερικού χώρου

Ως ηγέτης λύσεων HVAC, το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας Round Cassette η οποία είναι ιδανική για μεγάλους και ψηλοτάβανους μοντέρνους χώρους εστιατορίων, καφέ, πολυτελών πολυκαταστημάτων και ξενοδοχείων.

Με την οροφή ενός χώρου να παίζει καθοριστικό ρόλο στην συνολική εσωτερική διακόσμηση, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δίνουν μεγάλη προσοχή όταν επιλέγουν λύσεις τύπου κασέτας, με στόχο να προσδίδεται ομοιομορφία στον χώρο. Η νέα LG Round Cassette, κάτοχος του φετινού Red Dot Design Award, ικανοποιεί τις παραπάνω ανάγκες και δίνει την ιδανική ‘πινελιά’ στον χώρο αναβαθμίζοντας την εσωτερική διακόσμηση.

Διαθέτει ύψος 330 εκατοστά δηλαδή 15% μικρότερο από τα συμβατικά μοντέλα, ενώ το σημείο στήριξης ‘κρύβει’ τα στοιχεία της εγκατάστασης προσφέροντας μία ‘καθαρή’ όψη στον χώρο συνολικά. Η LG Round Cassette δεν επικεντρώνεται μόνο στη σχεδίαση αλλά και στην ευκολία της εγκατάστασης, καθώς οι ψυκτικές σωληνώσεις και ο σωλήνας αποχέτευσης καταλήγουν στο ίδιο σημείο στην  εσωτερική μονάδα. Επιπλέον, ελαχιστοποιεί όλες τις περίπλοκες διαδικασίες στις εργασίες εγκατάστασης καθώς το κουτί ελέγχου που διαθέτει, επιτρέπει την τοποθέτηση του  καλωδίου τροφοδοσίας από το πλάι.

Δεδομένου ότι οι συμβατικές round cassettes έχουν τρεις εξόδους, η ροή αέρα εισέρχεται αντίστοιχα σε τρεις κατευθύνσεις δημιουργώντας ‘τυφλά’ σημεία. Ωστόσο, η νέα LG Round Cassette στρέφει τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τη δροσερή ή θερμή ατμόσφαιρα μέσω του κρυστάλλινου πτερυγίου και τον έλεγχο ακριβείας έξι βημάτων. Πρόκειται για μία εξελιγμένη τεχνολογία συγκριτικά με τον έλεγχο κατεύθυνσης αέρα τριών σταδίων που συναντάμε στα συμβατικά μοντέλα και όπως αποδεικνύεται από το LG Chamber Test, η απόδοση του κυκλικού αέρα και ο ακριβής έλεγχος ροής επιτρέπουν τη γρηγορότερη ψύξη του χώρου κατά 30%. Τέλος, εκτός από τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει, το επίπεδο θορύβου είναι μόνο 39dB (A) κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

«Η νέα λύση LG Round Cassette έχει έρθει για να καλύψει τόσο τις ανάγκες του εγκαταστάτη όσο και των επαγγελματιών που θα επιλέξουν κασέτα οροφής», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για άλλη μία φορά ηγούμαστε της αγοράς και προσφέρουμε οφέλη όπως η υψηλή απόδοση και ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ