today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

ΚΙΝΑΛ: «Φωτογραφική προκήρυξη μιας ημέρας» από τον Δήμο Αθηναίων

Για «φωτογραφικές προκηρύξεις» και «στημένη διαδικασία» εγκαλεί τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, το Κίνημα Αλλαγής, και τον καλεί να την αποσύρει άμεσα.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωση Τύπου, ο Τομέα Δημόσιας Διοίκησης του ΚΙΝΑΛ, «ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης προκηρύσσει στις 3 Σεπτεμβρίου 366 θέσεις συμβασιούχων με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου» και προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων «μόλις ένα 24ωρο». «Τόσο βέβαιος ήσασταν ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι, τόσο προφανές είναι ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε  κ. Δήμαρχε! Οι πελατειακές προθέσεις σας έγιναν γνωστές στους Αθηναίους εδώ και έναν χρόνο που αναλάβατε τη δημαρχία, αλλά ότι θα φτάνατε στο σημείο να κοροϊδεύετε τους Αθηναίους πολίτες ξεδιάντροπα βολεύοντας με προκλητικό τρόπο την πολιτική σας πελατεία ξεπερνά κάθε όριο», σχολιάζει το ΚΙΝΑΛ και καταλήγει:

«Ο Δήμος Αθηναίων δεν είναι τσιφλίκι σας για να διορίζετε χωρίς διαδικασίες και λογοδοσία όποιον σας αρέσει. Σε ένα Κράτος Δικαίου πρόσβαση σε δημόσια θέση πρέπει να έχουν όλοι οι πολίτες με τα κατάλληλα προσόντα. Φωτογραφικές προκηρύξεις προσβάλλουν τους Έλληνες πολίτες. Σας καλούμε να την αποσύρετε άμεσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ