today-is-a-good-day
13.9 C
Athens

Τέρι Ντάμπροου: Ένας γιατρός μπορεί να αποκρύψει το τέλειο ιατρικό έγκλημα

Ο δρ Τέρι Ντάμπροου (Terry Dubrow) λέει ότι ένας πραγματικά λαμπρός γιατρός δεν κάνει πάντα το καλό, επειδή μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν την ιδιοφυΐα τους για το κακό… κάτι που έμαθε από τη νέα του τηλεοπτική σειρά με τίτλο «License to Kill».

Ο πλαστικός χειρουργός που έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από το ιατρικό ριάλιτι «Botched» μίλησε για τη νέα του τηλεοπτική σειρά στο «TMZ Live» και ανέφερε ότι ορισμένοι γιατροί είναι σε θέση να αποκρύψουν το τέλειο έγκλημα.

Στην πραγματικότητα, ο διάσημος πλαστικός χειρουργός μίλησε για έναν ογκολόγο, ο οποίος θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών, στο βωμό του πλουτισμού και της πολυτελούς ζωής.

Ο Ντάμπροου λέει ότι η δεύτερη σεζόν του «License to Kill» θα αποκαλύψει πολλές τρομακτικές περιπτώσεις όπως αυτή. Στο πρώτο επεισόδιο θα παρουσιάσει την περίπτωση ενός πλαστικού χειρουργού με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος πλαστογράφησε τα πτυχία του, βλάπτοντας ασθενείς.

Το πιο τρομακτικό, σύμφωνα με τον γιατρό, είναι το γεγονός ότι οι ασθενείς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξέρουν ότι έχουν πέσει θύματα, κάτι που κάνει το «αληθινό ιατρικό έγκλημα» να μην είναι μόνο ενημερωτικό, αλλά να είναι και εκπαιδευτικό για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ