today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Δωρεάν τεστ COVID-19 στους εργαζομένους ΒΙΑΝΕΞ και Ομίλου DPG

Δωρεάν διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου για τον COVID-19 σε όσους επιστρέφουν στα γραφεία τους μετά την καλοκαιρινή τους άδεια, προσφέρουν στους εργαζόμενούς τους οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ και Όμιλος DPG, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με γνώμονα την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των περίπου 1.500 εργαζομένων τους, οι εταιρείες προχώρησαν σε συνεργασία με εξειδικευμένο διαγνωστικό φορέα, στη δημιουργία ειδικών προσωρινών δομών έξω από τα γραφεία τους, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται χωρίς επιπρόσθετο συνωστισμό, πριν εισέλθουν στα γραφεία τους για τη σχετική εξέταση.

“Από την πρώτη μέρα της πρωτόγνωρης πανδημίας του COVID-19, τόσο η ΒΙΑΝΕΞ, όσο και ο Όμιλος DPG, ευθυγραμμίστηκαν απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που τέθηκαν από την Πολιτεία για την προστασία των ανθρώπων τους. Παράλληλα, και για τις δύο εταιρείες, τηρείται μια σειρά από επιπλέον μέτρα και διαδικασίες, που περιλαμβάνουν τη διανομή αναλώσιμων υγειονομικών υλικών, όπως απολυμαντικά και ειδικές μάσκες και γάντια για τους εργαζομένους, αλλά και τακτές απολυμάνσεις στα κτίρια των εταιρειών” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ