today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Η Cardi B θέλει την Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ Πρόεδρο των ΗΠΑ

Η Cardi B δήλωσε ότι θέλει να δει την Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ να διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Αμερικανίδα ράπερ, με γονείς από τη Τρινιντάντ και τη Δομινικανή Δημοκρατία, πρόσφατα εξέφρασε με ανάρτηση στο Twitter τη στήριξή της στην Οκάζιο Κόρτεζ, που εκπροσωπεί τη 14η εκλογική περιφέρεια της Νέας Υόρκης στο Αμερικανικό Κογκρέσο για το Δημοκρατικό Κόμμα. Στη συγκεκριμένη περιφέρεια ανήκουν το Μπρονξ, όπου μεγάλωσε η ράπερ και το Κουίνς.

«Να θέσεις υποψηφιότητα για Πρόεδρος όταν γίνεις 35 ετών» έγραψε η Cardi B στην ανάρτηση όταν είδε την Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ σε βίντεο να χρησιμοποιεί ως μουσική υπόκρουση την επιτυχία της “Bodak Yellow”.

Η ράπερ αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη ηλικία, καθώς για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να έχει συμπληρώσει το 35ο έτος.

Η Οκάζιο Κόρτεζ, γνωστή και με τα αρχικά AOC, είναι 30 ετών και είναι η νεότερη γυναίκα που εξελέγη στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενώ θα γίνει 35 όταν θα διεξάγονται οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2024.

Η AOC στην ιστορία της στο Instagram ανέφερε ότι ως μέλος του Κογκρέσου, έχει πλέον για πρώτη φορά ασφάλιση υγείας. «… Με άλλα λόγια, πήρα μια τσάντα και διόρθωσα τα δόντια μου», είπε, αναφέροντας το “Bodak Yellow” της Cardi B.

Η Cardi B υποστήριζε και τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ