today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες στην Εύβοια (Φωτογραφίες και βίντεο)

Τραγικές ώρες ζουν οι κάτοικοι στην Εύβοια, καθώς τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τα Πολιτικά, τα Ψαχνά, την Καστέλα, το Μπούρτζι και το Λευκαντί με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι στα Πολιτικά, όπως έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τέταρτο θύμα στην περιοχή Μπούρτζι.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην Εύβοια, ενώ άλλοι δύο αγνοούνται, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσης Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του στο δημαρχείο Βασιλικού.

Μεταξύ των θυμάτων είναι ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς από σπίτι στα Πολιτικά παρουσία της Πυροσβεστικής και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροί είναι και δύο ηλικιωμένοι από τα Πολιτικά, ενώ όπως είπε ο υφυπουργός οι άλλοι δύο έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να διαφύγουν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει τις επιχειρήσεις για απομακρύνσεις των εγκλωβισμένων από τις πλημμύρες στην Εύβοια, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται όλος ο μηχανισμός, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα αναμένεται τα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ